Vino cu familia sa sarbatorim trecerea in noul an, sa gustam preparate gatite cu maiestrie de personalul nostru si sa ciocnim un pahar de sampanie la cumpana dintre ani, iar de programul muzical se va ocupa si o sa va binedispuna Artistul Dan Ghiza !!!
Meniu Revelion 2018
1.Aperitiv festiv:
Ou de prepelita cu caviar rouge
Confie de rata
Tarta cu mousse de cerb si merisoare
Trandafir de prosciutto
Aspic de curcan cu rodie
Spuma de somon fume
Rulouri de primavara
Masline umplute cu migdale
Trio de branzeturi fine pe biscuite
Crevete panetat
Tartina cu foie gras
Cosulet cu cruditati si fruct confiat
2.Preparat din peste:
File de peste Butterfish, servit cu sos Calipso si buchet de legume la abur .
3.Preparat principal :
Duet din Muschi de vita cu sos de ciuperci de padure si piept de curcan gratinat ,acompaniat de cartofi noisette la cuptor cu mirodenii si parmezan.
*Salata de sezon
4.Desert surpriza !
5.Open Bar :
* J&B, Vodka Absolute Blue , Long Cocktail Aperol Spritz, Gin Befeeter
*Vin Cramele Recas : alb/roze/rosu
*apa plata si minerala Borsec ,Coca-Cola,Cappy /Schweppes
*espresso Diemme
*fistic,covrigei,fructe,sampanie
Pret: 290 RON
Reducere pt. grupuri sau inscrieri early booking: 270 RON
